24 Mart 2006

“Sertab Digital”



Sertab Erener’den yepyeni bir show!!!

“Sertab Digital” feat. DJ Murat Uncuoğlu & DJ Aytekin Kurt

powered by Sony Ericsson Walkman® Phones

Son aylarda akustik bir performans ile dinleyicileriyle buluşan Sertab Erener, tamamen farklı ve cıvıl cıvıl bir sahne konsepti ile hayranlarının karşısında: Türkiye’nin en muhteşem DJ’leri Murat Uncuoğlu ve Aytekin Kurt ile ilk kez canlı olarak sahneyi paylaşacak olan Sertab Erener, size bir daha unutamayacağınız bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Konserde dinleyeceğiniz şarkıların düzenlemeleri ve remiksleri Murat Uncuoğlu ve Aytekin Kurt tarafından tamamen yeniden yapılmıştır ve “Sakin Ol” gibi vazgeçilmeyen Sertab hit’lerinin yanı sıra son albümü “Aşk Ölmez”den seçilmiş en güzel parçalarından oluşmaktadır.

Gösteri süresince sahnede özel olarak hazırlanmış ışık tasarımının yanı sıra canlı video şovu ile Engin Eraydın’da yer alacak.

Ayrıca konserin ikinci şarkısında Sertab Erener konserin ana destekçisi Sony Ericsson’un yeni Walkman® telefonu W810i ile düet yapacak! Erener, W810i’yi müzik kablosu MMC-60 ile müzik sistemine bağlayacak ve müzik ses sisteminden çaldığı sırada şarkının sözlerini mikrofondan söyleyecek.

18 YAŞ SINIRI VARDIR.
Yaz aylarında devam edecek dance konseptli muhteşem bir konser dizisinin açılışını 07 Nisan’da Sertab’la beraber Maslak Refresh the Venue’de kutlayın!

1 yorum:

  1. ne o, burasi reklam merkezi mi oldu? hani "yahu arkadaslar burada da guzel konser var, gidek mi" degil de boyle reklam metni gorunce tiksindim resmen.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.