10 Nisan 2006

Bülent'im Burgaç'ım..

bir acayip prodüksiyon adamı.. deli deli bakar böyle adamın gözünün içine, "lan olm biliyomusun kim geliyo" der, ve bombayı patlatıverir.. bugüne kadar ne dediyse oldu bu adamın, ya kendi yaptı ya da olacağını 2 sene önceden haber verdi.. evet, açıklıyorum, freko haberalma servisinin en güvenilir kaynağıdır kendisi..

bu güzide torun, evet torunumdur, bunu da açıklıyorum arada, geçen cuma bir başka canımız ciğerimiz Mehmet Tez ile bir röportac eylemiş, merak edenlere linkini verelim, aaa alıntı yapmışlar canlar diyen olmasın:

http://www.sabah.com.tr/cm/yaz1588-10340-101-20060407-103.html


Mehmet Tez kardeşime bu satırlardan selam ediyor, tahinpekmez.org hakkında nezaman isterse röportaja hazır olduğumu beyan ediyorum:)

hadi bakayım, tıklayalım güzelleşelim..

3 yorum:

  1. Print Out unu ofisime astığım yüce insanın en güzel röportajı...

    Tanımak güzel şey...

    YanıtlaSil
  2. bugun bulent'e de ifade etmeye calistim, nacizane, arkadaslarindan biri olmanin kosesinden bucagindan dolanabildigimden dolayi hissettigim gururu..(ki freko'cuumdur, sagolsun, teshis etmekte vesile olan)

    bulent, cok daha iyilerini yasa ve yap; bunlar senin `emekleme` donemin olsun.. :) allah hepimize uzun omurler versin ki hep birlikte `hayal`lerimizin gerceklestigini gorelim birer birer..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.