07 Haziran 2006

Şahane Yavru Kedi !



İçinizden "Ulan bütün yavru kediler şahanedir zaten" dediğinizi biliyorum. Ama bu yavru hepsinden oyuncu, hepsinden iyi huylu ve hakikaten kedi aleminin prensesi...

Bundan yaklaşık 2 hafta önce apartmanın yanında, meyve kasalarının altında bulduk. Geçen süre zarfında iyice serpildi, enerjisini topladı, güzel bir kız evladı oldu. Şimdi bu yavrucağa bir yuva arıyoruz. Oyunculuğunun zirvesindeki bu kediyi yanına alacak kişinin ona ömür boyu arkadaşlık, annelik, babalık etmesi gerekiyor. Blog sakinlerinin bilinçli hayvanseverler olduğunu bildiğim için bu hususta ekstra açıklamalarda bulunmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Kedimiz yaş, kuru mama yiyor, tuvaleti için kendi boyuna göre tasarlanmış kumunu kullanıyor; temizliğine pek düşkün...

İlgilinenen blog sakinleri (ya da blog sakinlerinin haberdar ettiği üçüncü şahıslar) bana mail/msn yoluyla ulaşabilirler. Adresimiz Beşiktaş olup, haftaiçi akşam saatlerinde ya da haftasonu yavrucağı görmeniz mümkündür. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Not: Kendisinin çok havalı, şuh pozları da mevcut, isteyene mail yoluyla gönderebilirim.

E-Mail & MSN: dr_agathodaimon@hotmail.com

11 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. valla benim tanıdığım agato satanisttir, elinde yavru kedi vardıysa da dün sabah şafak vaktinde hepsini tüketmiş olması gerekir, malum 6.6.2006 tarihini eda ettik..

    de ki bu iblis hayvanın renginden ötürü -karakedi tüketir bunlar- hayvanın canını bağışladı, o vakit de akla gelen bir soru, niycun emailini afişe ettiği yetmezmişcesine, bir de cep numerosunu yazar? acep bir süredir kendisine "enlarg eyo urp enis" subjectli mailler gelmemektedir de, spama mı susamıştır? ayrıyetten -ben dahil- çeşitli ibişlerin gizli numero vasıtasıyla arayıp "türkselden arıoz hatları kontrol edioz bi üflermisiniz ehemehe" demelerinden çekinmeyecek derece teknolojiyi bitirmiş, ctu merkezindeymişcesine arayanın sadece numarasını değil anne kızlık soyadını dahi tesbit edebilmektemidir? yoksa maksat.. hmmm, sükût altın diyorum:)

    tüm bu sorular ayrıntılı bir şekilde cevaplanırsa yavru kediye daha kolay -ve emin- bir hane bulunacağına inancım sonsuz diyorum kendimce:)

    YanıtlaSil
  3. umarim kendine guzel bir yuva bulur hanim kiz. ne yazik ki benim bir adet kobe'm var. ismine yakisir bir sekilde kucakta pozisyondan pozisyona giren esmer bir asian :P (persian daha dogrusu).

    YanıtlaSil
  4. kardeşim elalemin dükkanında kendi malınızı pazarlamaya utanmıyomusunuz, ne pis insanmışsınız yau:)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. toptancı / perakendeci kedi satıcısı arkadaşlar, size sesleniyorum:

    bu felina insanına kedi vericez diye bel bağlamayın.. hanım kızımızın kedi almaya karar verdiği tarihte doğan pisiler kaplan oldu, pars oldu, bu hala yok koltuklar yeni cırmalamasın, bahçemiz yok heryer beton yazık olmasın..

    sanırsın doktor moreau kendisi, ona göre ari ırk arıyo.. arkadaş kedi bu, her ortamda yaşar, sen onu sev o başka bişi istemez..

    böyle de pıtırcık bir kimseyim esasen.. lan bi kedi de ben mi yapsam, hem avatar yaparım kedili böyle, daha bi şey olur (ney lan ney itiraf et iblis!), hem de bütün filmlerde görmüyomuyuz şekilli abilerin kucağında böyle siyam iran falan bi kedisi oluveriyo, bizim neyimiz eksik diyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. kapağı aparatı bilemicem de, benim bildiğim felina cumartesi morrisey deyu haykıran bir insan.. e ne vakit gidicek de kedi alıcak da ordan parkormana intikal edecek de, bir de bakmışın yengem olmuş amcam! köprü altı desen hiçbir zaman camla kaplanmadı, tevatürdür o, tekerlemedir..

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. yav b1rak benle b1d1 b1d1 felinam ya, yok öyle bi$iii:)

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.