27 Haziran 2006

Alta Sıçma Garantili Jackass Tadında Japan Movieler

Bu olayı yakın bir arkadasımı ziyaret ederken ögrendim. Ben izledim gerçekten çok güldüm. Bunlar bir grup ve bunun gibi bir cok videoları bulunmakta. Bu video da sınıf ortamında gülmek yasak, güleni domaltmak ve sert bir sopa vasıtasıyla makatını kızartmakla cezalandırıyorlar. Neyse ben susuyim video konuşsun. Yeni videolar buldukça commentten link veririm. Bu ilki:

http://www.youtube.com/watch?v=dvqkKywOHhY

2 yorum:

  1. bu ve buna benzer videoları sadece izlemekle kalmayıp bir de harddiskte tutmak isteyen vatandaşlar için, dost ve stratejik ittifak site www.videosakla.com öneriyorum nacizane..

    frekman ara reklamcılık hizmetleri hayırlı akşamlar diler:)

    YanıtlaSil
  2. seyrettim de acele tarafından ikinci komment.. hakkaten japon jackass'ı, hatta daha ziyade japon kısır gecesi aktivitesiymiş.. lakin gördüm ki, özellikle iki tanesi var, osursam gülecek tiyniyette çekikler, göte de teneke mi kaplatmışlar nedir, paso yatıyolar kızılcığın altına, anlamadım gitti..

    ha, osuruk dedim de, bu kızılcık amirleri var maske takmış, sanırım elemanlar acıdan salarsa sarini diye bir ufak önlem almışlar, o da ayrı bir detay..

    devamını şiddetle bekliyoruz, ten ten ten ten ten ten ten ten ten ten adet link istiyoruz somurum, ha gayret.. (gülme sakın kızılcık hazır:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.