07 Haziran 2006

Bilkentliden Kullanılmış Tanga!?

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2157104

Neden bizde Japonyadaki gibi kullanılmış iç çamaşırı otomatları yok diye yıllarca hayıflanmış insanların imdadına gittigidiyor.com yetişmiş. Lütfen bir pazarlama dehası olan, okullarda ders olarak okutulmasını talep ettiğim "ürün özelliklerine" dikkat ediniz

Bilkent’in en seksi ve populer hatunlarindan birinin kullanilmis tangasina sahip olun.

Bir insanın neden başka bir kadının (ya da erkeğin, bilmiyorum) kullanılmış iç çamaşırına sahip olmak isteyeceği benim için cevabını öğrenmek istemeyeceğim ve hayatımı daha da karanlık hale getirecek türden bir sorudur (diğeri için Perran Kutmanın her oynadığı dizide nasıl olup da bütün erkeklerin arzuladığı kadını oynayabildiğidir, yakın mesafe üçüncülük ise aydınlatmalı bir epilasyon cihazının hangi ruh hastası tarafından kadınların hangi ihtiyacına hizmet etmesi için tasarlandığıdır).

Tamamen kendisinden satilik olan bu tanga (acik artirmanin son iki gununde) kargoya verilmeden iki gun boyunca giyilecektir ve kargoya o haliyle verilecektir.

Tamamen kendisinden? Kargoya verilmeden iki gün giyilecektir?! Üzgünüm ama dünya üzerindeki en "cynical" insan için bile fazlasıyla ağır cümleler bunlar. Yorum yapmayı bırakın gözlerimin yuvalarında ters dönüp kendilerini daha derinlere gömmesine bir engel olamıyorum şu anda.

Bu acik artimanin sebebi, yaz okulu icin alinan borc paranin odenmesinde bir nevi katki olarak akla gelmistir. Burada ilk kez urun satacaktir bu kisi.

İşte kalpleri acıtan bir hikaye. Hepimiz biliyoruz ki Bilkentte okuyan popüler ve seksi bir kız olup bir yandan da gecekondu semtindeki evine günde 3 saat yürüyerek gitmek her babayiğidin harcı değildir. Bu bakımdan yaz okulunda kredi almak için tangasını satan bu genç hanıma saygı göstermek, el üstünde taşımak lazımdır. Gör bak ey Bilkent yönetimi, öğrencileriniz ne hallerde! In your face Toptan!


Alicilar bunu istedikleri amac dogrultusunda kullanmakta serbesttirler ve bu koleksiyon amacli bir satis olarak dusunulebilir

Tam da işler bundan kötüye gidemez derken. İstedikleri amaç doğrultusunda demek? Koleksiyon amaçlı demek? Yani kadın iç çamaşırı toplayıp geceleri bir bardak viski içer gibi bunları kokladığınız için kendinizi kötü hissetmeyin siz de bir koleksiyonersiniz aslında!

Bu tangayi satan tangayi giyen kisidir ve bu satis tamamen onun rizasi ve istegiyle olmaktadir.

Sizin için çevireyim: Yaptığımız şey hali hazırda yeterince mide bulandırıcı değilmiş gibi bir de "panty raid" tadı vermesin, hapislerde sürünmeyelim diye böyle bir yalan sıktık, çok zekiyiz.


Bu arada açık arttırmanın 31 Ytl'den başlaması 18 teklif verilmiş olması ve son fiyatın 201 ytl olması üzerine yorum yapabileceğimi sanmıyor bizzat sokakta gezen bu 18 herifi özel timlerle bulup kısırlaştırmak için yola koyuluyorum.

6 yorum:

  1. Olay gerçekse ; aramızda ne çok atom ziyanı insan olduğunun canlı kanıtıdır...

    Olay şaka ise ; Bir grup Bilkentlinin aralarında zuahahhahahaha diy gülüp geçtiği bir konudur.

    Geçiniz , Durmayınız üzerinde efendim , ekonomi taklaya gelmiş , dövizler fırlamış , faizler uçuşa geçmiş kimin umrunda önce don gelir...

    YanıtlaSil
  2. bu hadise, muasır medeniyet seviyesine adım attığımızın ispatıdır.. ol gelişmiş ülkeler ki onlar japonyadır, amerikadır, belçikadır, postun yazarı tarafından belirtildiği üzere olayın otomatları dahi bulunmakta, çocuk pornografisi büyük cezalarla engellenmeye çalışılsa da alıp yürümekte, ve dahi ekseri cinayetler seks temalı olmaktadır, deliler ülkesi amerika hariç..

    şimdi böyle bir hadisenin pros & cons tarafına bakalım:

    * bir kızımız, bilkent yazokulu parasını çıkarmak için cin bir fikir geliştirmiş, yurdum abazaları da olayı sahiplenmiş.. ders bir: alan razı satan razı..

    * popüler olan her insanın cebinde tomarla para olmadığının nişanesi gibidir bu ilan.. öğreti bir: zenginler de ağlar..

    * iki gün boyunca don, tanga, vs şeyler giyilmez, zaruret durumunda -seyahat vs gibi mücbir sebeplerle- en fazla 24 saat kıçta tutulabilir, fazladan her bir saat en taze gül kokan kukuyu dahi zehredecek, böylece ne sebeple aldığı belli olan koleksiyoner emtiasına sahip olduğu gibi ya çerçeveletip asacak -çerçeve kenarlarına silikon çekecek- ya da gelişine çöpe atacaktır.. ders iki: temizlik imandan gelir..

    * satan kişi ticaret hayatına kullanılmış don gibi bir emtia ile başlıyor.. fakat bu sonuçta butik bir iştir, sapığı belli sayıdadır, her sapığın utancından böyle bir alıma yeltenemeyeceği için de -ekseriyetle misafirlikte çalarlar- pazarı oldukça dardır.. şimdi bu bir ytl değerinde pazar işi tanga bu sitede diyelim 1000 ytlye sapığına kavuştu, bunu gören üniversiteli genç kızlarımız da bu işe soyundu.. zaten dar olan pazarda arz patlaması yaşanacak, böyle 1000 ytl'lik bidler yalan olacak, doyma noktasında belki de 1 ytl'ye alınmış tanganın kullanılmış kuku esanslı fiyatı 50 ykr'lere düşecek, bir çok "esnaf" bu yüzden kepenk kapatabilecektir.. buna tek istisna selebriti isimlerin de bu işe girmesi durumunda spot rakamlar oluşması ihtimalidir fakat genel makroekonomik göstergeleri etkileyen bir durum değildir.. tabi selebriti derken bir freko, bir bluzman gibi isimler donlarını satmaya kalkışırsa bırak parayı üste dayak bile yiyebilirler bir de buradan bakmak lazım.. öğreti iki: ilk başta keynes vardı, hep olacaktır..

    * koleksiyoner görünümlü sapık alıcıların bunu ne amaçla kullanacağı bellidir: sniff and shake.. ha, adam o kız tangasını kıçına giyer, "iki gün de ben giyeyim bakalım ikisinin birleşiminden fare zehiri sanayii ne gibi faydalar elde edebilir" gibi teknolojik yaklaşımlarda bulunabilir, bilemeyiz.. burda ders ya da öğreti yok, geçiniz..

    * tangayı satan ve giyenin aynı insan olması, bu satışın ölmüş komünizm ve can çekişmekte olan sosyalizmin vahşi kapitalizm tarafından iyice taşak oğlanı haline getirilmesi için yapılan bir komplo olduğunu da aklımıza getirmektedir.. öyle değil mi ya, hep aklımızdadır meşhur slogan, "üreten biziz, tüketen de biz olacağız!".. tangacılar için yeni slogan arayışları sürüyor, teklifler değerlendirilecektir.. ders üç: eski camlar bardak oluverir, hem de apansız!

    * tekliflere galevulf zaten değinmiş, sadece 31 ytl'lik teklifin gene aynı kişi tarafından 69 ytl'lik ikinci teklifle geçilmiş olması enteresan olmakla beraber, toplam bidder sayısının yedi olması henüz çok ciddi sonuçlar alınması için yeterli veriyi sağlamamaktadır.. önümüzdeki sekiz gün içinde kimin ciddi alıcı, kimin gırgırına takıldığı belli olacaktır.. bilkentli kıza özel öğreti: kiminin parası, kiminin duası, hor görme garibi, onun da bir derdi vardır..

    işte böyle böyle bakacaksınız marsa roket yollamışız arkadaşlar, muasır medeniyet yolunda bir kilometre taşı daha hallolmak üzere.. "lan niye önce roketi yollamıyoz" diyenlere hatırlatırım ki, yurdumda "hocam istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz" sorusunun duyulmadığı tek bir sınav olmamıştır, budur..

    YanıtlaSil
  3. biraz daha dibinden yakalasaydım hakkaten yapacaktım bi teklif, amma şimdi gırgırına derken üstümüze kalır elin bilkentlisinin tangası.. hayır ben istesem yollarlar niye para veriim..

    freko, rızaların en hayvanı:)

    YanıtlaSil
  4. bu tabii ki sakadir herhalde ve muhakkak ki bunu yapacak olan da bir erkektir. zira kari milleti 48 saat ayni donla gezmez biyolojik nedenlerden oturu. hele ki yaz gunu bu plastik gorunumlu tanga ile gezecek hatunda kesin mantar olur, ben bunu soylerim. hadi bunu alacak bir salak cikarsa, o salagin da o tanganin aginda bir erkegin tasak killarini bulacaginin garantisini verebilirim.

    YanıtlaSil
  5. ahahaha laykinmi hanımcım ben hemen 100bin eski türk lirası veriyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Olayın makro ekonomik dengelerle yada insanların çıkarılması gereken dersleri bize anlatan Frekoya alkış

    Ziyan bir konu üzerine hala postlar ve commentlerin uçuştuğu bu noktada kendimi salı pazarında sütyen takmış erkek satıcı misali görmekteyim...

    Ayır ayır ayır ayır abla ayır....
    (1997 - karlı bir salı pazarı - sutyencinin tezgah önü)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.