27 Haziran 2006

delikanlı organizatörlere açık mektup: U2 getirin beyler!

sevgili organizatör camia,

öncelikle hepinizden rabbim razı olsun, son birkaç yılda bizi mest ettiniz.. şahsım adına konuşmak gerekirse, pet shop boys'tan roger waters'a uzanan bi skalada şahane anlar yaşattınız.. geçmişteki konser deneyimlerimize oranla belki daha az kitleye hitap eden, ama hep vaktinde saatinde başlayan işlere imza atarak profesyonelliğinizi gösterdiniz, gün geçtikçe de işleriniz daha organize, daha ince, daha keyifli oluyor.. en son apocalyptica istanbul konserinde bunun örneğini echoes productions verdi, reklam değil alınteridir, adamlar mekanın alacağı adam kadar bilet satarak hem seyirciye keyifli anları sıkış tepiş olmadan yaşattı, hem de sanatçının rahat seyreden seyirciyle çok daha güzel kaynaşmasını sağladı..
yıkama yağlama faslından sonra, başlığın gerektirdiği çağrıya gelelim:
şimdi gün ve an itibariyle türkiye cumhuriyeti, metallica'nın iki, michael jackson'un bir, roger waters'ın sonsuz - e öyle tabi -, anathema'nın defalarca geldiği, jay jay johanson gibi isimlerin yeni albümlerini türkiye turnesinde tanıttığı bir memlekettir.. hal böyleyken, hele ki en son roger waters da bu memlekete adım atmış olduktan sonra, artık U2'nun politik, coğrafik, analitik ve metafizik sebepleri kalmamıştır, gelirse ekime kadardır, gerisini herkes bilir..
siz mahir türk organizatörlerine düşen ise, memlekette bunca seveni olan bu adamları egenin bu yakasına da geçirmek suretiyle bizlerle kavuşturmaktır.. görüldüğü üzere, bir kaç ibibik tırı vırı laflar etse de, bu memlekette artık 15.000 (yazıyla onbeşbin) kişi bir konsere adam başı 100 ytl verebilmekte, bu da topladın mı 1 buçuk milyon ytl etmektedir.. bu para u2'ya da yeter, size de yeter, mekana da yeter.. kaldı ki bu adamlar artık sanmıyorum para pul derdine konser versin, turneye çıksın, daha ne kazanacaklar..
teklif bizden, becermesi sizden..
haydi, görelim sizi..
U2 sever bünyeler adına
frackman revolutions
ps: kestane kebap acele cevap (vali değilsiniz diye samimi haller içindeyim:)

4 yorum:

  1. aha işte mektup'ta da dedim, roger gelmiş memlekete, gelirseniz ekime kadar diye:)

    YanıtlaSil
  2. Şöyle bir olayın daha olmasını ister deli gönül...

    Sadece neden tek tek adamları değişik değişik mekanlarda görmekteyiz???

    Aklımdan geçen , böyle allahın kuş uçmaz kervan geçmez çayırlıklarında çimenlerinde değil , adam gibi stadyumda gelsin Hem U2 , hem METALLICA , hem Iron Maiden , Manowar gibi babalar...

    Alalım Formula 1 organizasyonu gibi 3 günlük biletimizi , girelim çıkalım gerekirse yatalım stadyumda ama yamulyalım konserlerin yapılacağı yerlere gidelim diye...

    Hayır olan var olmayan var , benim misal süper şöfer arkadaşlarım var saolsunlar alıyorlar arabalarına beni falan hatta kıyamayıp evime bile getiriyorlar ama bu adamların sayısı az... :-))

    Hani diyeceğim odur ki , hem Şükrü Saraçoğlu gibin bir stadyumu olan bir ilde neden "one love" diye haykırmıyayım , yada "Fear of the Dark" introsu girerken kafamı kaldırıp akıp giden yıldızlara bakmayayım...

    YanıtlaSil
  3. Az sonra yazacaklarımdan sonra uzun yaşarmıyım emin değilim ama hadi neyse. Kardeşim U2 nedir, işte megagruptur kıldır yündür. Ha derseniz ki geylim wolfum, gay komşum, ters manyelcim sen ne dersin bu konuda derim ki 95 yılı sonrasında dinlenebilir tek parça yapmışmıdır bu abiler? Bence yapmamıştır, ne krallar geldi geçti muşmula Bono kalsın. Ha seveni vardır, coşmak isteyene mani olmayalım. Metallica gelsin asıl be, onlar da 95ten beri adam gibi albüm yapamadı, onların da iki yüzlü "hassas" davaları (bakınız napster) var. Yok illa mesele göçmüş gitmiş adamları izlemekse GNR geliyormuş ona gidek dimi ama :)

    YanıtlaSil
  4. yau o işi ihale ettik çok şükür, mühlet bile verdik, merak etmeyin:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.