08 Haziran 2006

Sikenform

"hah bu freko iyice şımardı, şimdi de küfürlü başlık açmaya başladı, yivranç bir adam" demeden önce şuna bir bakınız:


frekman rivoluşıns gençleri hayatın gerçekleriyle tanıştırma merkezi, ispanyolların keşfettiği ve mealini öğrenince utançlarından sadece iç piyasada tükettiği bir diyet ürününü sunar: sikenform..


stoklarımızda üç adet diyet çikolatalı ürünü bulunmakta olup, bunu "yiyen" kişinin nasıl zayıfladığı henüz muammadır, bilenlerin kommentlerini arz ederim:)

freko, bir nevi diskoveri çenıl..

6 yorum:

  1. Bu ürünlerin ne şekilde zayıflattığı aşikar olup şuan ki koruduğum formumu ilelebet korumam gerektiğini bana hatırlattı...

    Aman kilo falan yalan

    YanıtlaSil
  2. halihazırda üç adet stoklarımızda bulunmaktadır.. çekilişle şanslı bayanlara afiyetle yedirmeyi -öhöm- tahayyül ediyorum:)

    bizim memlekette olası sloganını şöyle yapabiliriz misal:

    sikenform, ayşeler için!
    tanjular da tadabilir:)

    mehehehehe

    YanıtlaSil
  3. zenginin mali zugurtun cenesini yorarmis derler. hakikaten de oyleymis. performasi ile zayiflatabilecek erkegi kim kaybetti de biz bulduk a canlar?

    YanıtlaSil
  4. sevgili satine,

    senin de bildiğin gibi, interkors ile zayıflamada aranan sadece rocco gibi adam değildir, ortam şartları da önemlidir.. misal, o işi bir saunada yapabilecek dirayette bir çift olsa, gör bak sahanda sucuk altı olsun diye çevrilen tereyağ misali nası cayır cayır eriyo o yağlar, lipitler:)

    YanıtlaSil
  5. saunada o cehennem sicaginda interkorsa girebilen beyefendi olsa olsa zebani olur be guzelim. zebaniyle karsilastiktan sonra kilo milo sorun degil. malum 21 gram zaten ruhumuz sunun surasinda.

    YanıtlaSil
  6. reklam cıngılı olarak da metallica - seek & destroy (nakarat bölümü) öneriyorum nacizane:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.