14 Haziran 2006

ters manyel

böyle bir nevi plağı sondan çalma eylemidir.. esas söylemek istediğini değil de başka şeyleri söyleyerek, karşındakilere mesaj vermeye çalışır, bilahare bunun faydasını görmeye bakarsın..
örneğin, ibişin biri geldi, "abla ben patetiğim, kroniğim, hatun alıyo elektriği benimle piedra ırmağından su çekiyo, çay tam demini almış yüreğinden süzüp öyle verecekken, pat! bişi oluyo arrivederci roma, ühühü bana yazık değil mi günden güne gayleşecem eids olcam yarabbim ühühü" diye ağlaştı, hemen kanmayın a çiçekler, akşam sefaları, kasımpatları, güzgülleri..
burada vatandaş esas "bi buldurun be!" konusunu kendisini daha bi ezik göstererek yayınlamakta, kadınlardaki o anaç, o koruyucu esirgeyici ruha oynamaktadır.. bunda ekseriyetle başarı sağlanır, eskimeyen bir kızılderili numarasıdır..

tahinpekmez.org kadınlarının böyle eski numaralara prim vermeyeceğine güvenimiz sonsuzdur, ama okurları uyaralım dedik, bi nevi topluma karşı sorumluluk hesabı..

freko, pasif ofsayt olayını yemiş bitirmiş adam:)

3 yorum:

  1. Eğer bu inceyse kalınını görmek (kötü kelime seçimi) istediğime emin değilim. Müsterih olunuz direk bizim kaleye abanılmış bir şuttur bu. Ama artık dedem hangi yılda kaldıysa ortada anaç kadın kaldığına inandırmış kendisini. Dede, bir bak etrafına kaldı mı bu "tortured artist" ayaklarını yiyen kadın? Olsa biz biliriz, maşallah herkes gözleri açmış tırnakları çıkarmış sürüden ayrılan hasta antilopu kapar gibi atlıyorlar parçalıyor mazallah. Adımı gay komşuya çıktı şimdi de pasif agresif yazıcı olduk, adaletin bu mu dünya? Yazmicam bir daha valla, sözlük gibi oldu gelen geçen ayar verdi isyanım var ılan.

    :)

    YanıtlaSil
  2. frekom, hakikaten ayarin kralini vermissin. ellerinden operim.

    ezik erkek seven kalmadi kadin kisminda. bu tur ezigim ben, cok aci cektim tadli erkeklerin yuzde 98.72'sinin bamya pipili oldugu gercegi cosmopolitan'in mart 2006 sayisinda yayimlandigindan beri ezik erkeklere prim vermiyor kadin milleti.

    YanıtlaSil
  3. ipanemaanımcım siz yeni yazar alımından sorumlu blog bakanımızsınız.. biz ise sizin getirdiğiniz elemanların strenghtini dexteritisini falan ölçme ve değerlendirme kurumu olarak çalışıoz heralde.. herkes işini yapsın:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.