01 Haziran 2006

Vasitanin Sol Penceresinden Görülenler

Kimilerinin dikkat etmediği,kimilerinin deli gibi takip ettiği bir oluşumdur sol pencere. Aslında amaç bellidir,gözlem yapmak, gözlemler sonucunda bilgi alabilmek,işte aşağıda pek bir dikkatli,pek bir alakalı sol pencere manzaraları:

1.Temizlik imandan gelirciler:bu grup içindeki insanlar genelde direksiyon başında olsun yan koltukta olsun yada otobüste süper bir sotede olsun,burun ve kulak karıştırma,koltuk altı koku ve ter kontrolü,her türkün vazgeçemediği çük düzeltme hareketi gibi atraksiyonlarla yolculuklarına devam ederler.birilerinin onu izlediğini fark etmezler.

2.Çocukta yaparım kariyerde grubu:bu insan grubu ise genelde işyerine yakın bir yerde çocuklarını okutan ebeveynlerde görülür.koruma ve kollamanın hat safhada olduğu yolculuklardır.şöfer olarak genelde bir plaza hatunu olmakta,çoğunluk arka koltukta ise sevimli yaramazımız oturmakta olur.sabahları erken saatlerde arka koltuk yolcularının sevimli uykuları gözden kaçmaz.

3.Ben ve minim:işte benim pek bir sevdiğim, aslında tüm sol pencere müdavimlerinin tercih ettiği ve yollarda görmek istediği grup.özellikle hatun kişinin kullandığı araçlarda yada yan koltuk yolcusu sevgili bayanların mini etekli günlerinde hayran kitlesini %200 arttıran bir atraksiyondur.Özellikle toplu taşıma araçlarında yaşananlar ilginçtir.sol şeritten geçen minili bir hatuna bir otobüs boyunca kadın erkek karışık hepsinin kafalarının soldan sağa doğru akışındaki senkronizasyon inanılmazdır.

4.Mülk yaradanındır grubu:bu grup özellikle sabah saatlerinde, nereden gelip nereye gittiklerini bilemediğim, içinde genelde tek tip insan modeli ve az da olsa farklı cinsiyet grubu olan, sakallı ve üzerinde çoğu zaman şalvar ile son model bir sl-55 yada bmw 7 serisi kullanan ticcani emmilerden oluşur.sanırım sabah namazını fatihte icra edip, ardından öğle ve ikindiyi kuşlu camide, akşam namazını ise sultanahmet`te kılan yeşil sermayecilerdir.arka camlarında “kurtuluş islamdadır.” yazabilir.

5. “Ben altı yaşımdan beri araba kullanıyorum.” grubu:özelliklerinin hiç değişmediği,genelde gti,veya benzer cadde modeli bir araç ile trafiğin ebesini hoplatma cabasında olan genç arkadaşların dahil olduğu ciks bir güruhtur.sizin beklemediğiniz anda önünüze kırabilir,en olmadık yerde son sürat basabilir.uzak durulması gereken gereksiz bir gruptur.

6.Geç kaldım ama işlerim tam: bu grubun büyük çoğunluğu bayandır.Günün kalkılması gereken saatinden sonra kalkılarak geç kalındığı fark edilmiş.palaspandras giyinilmiş ama makyaja vakit kalmamıştır.işte hayatınızın geri kalanını etkilecek kadar tehlikeli bir görüntüde araç kullanan bu gruptaki bayan şöferlerimiz,bir de yetmezmiş gibi direksiyon başında eyeliner sürme girişiminde bulunurlar.uzaktan izlenilmesi ve mümkünse yanına yaklaşılmaması gerekir.çoğunun çok uzaklaşmadan bir kazaya karışma veya ani bir frenajda boğaza ruj kaçması gibi bir tehlike beklemektedir

1 yorum:

  1. ben ve minim grubunda dikkatlerden kaçan bir olayı aktarmak isterim:

    bu hatunların ekseriyeti otomatik araba kullanır, sol bacağı bu yüzden kenarda bir yere sağ bacağa takribi 60 derece açıyla yatırır, mini eteğin gerilimle açılmaya teşne yöresine de cep telefonunu koyar, trafikli anların en şahane seyirliğidir.. konuyla ilgili engin tecrübe için eşşek değilse blackened daha detaylı bir kommenti az sonra buralara iteleyecektir..

    hayır, anlamadığım şey, bu telefonu kalbe yakın koymayın diyorlar, demek ki bi şekilde bi zararı var; kukuya yakın koymanın bi zararı yok mu, ya bozulursa bişi olursa, o vakit ne olacak, bunu da irdelemek gerekir erbabıyla, bekliyorum:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.